Campingwinkel:

We hebben een kleine campingwinkel . Deze heeft een beperkt assortiment. De winkel neemt broodbestellingen op gedurende mei, juni, juli en augustus die de volgende dag door een lokale bakkerij worden bezorgd. Er ligt elke morgen vanaf 08:00 tot ’s-avonds 19:00 uur een lijst op de toonbank van de winkel met de soorten brood die kunnen worden besteld. De lijst wordt daarna telefonisch aan de bakkerij doorgegeven. Bestellingen na deze tijd worden niet meegenomen. Gelukkig hebben we op enkele minuten rijden afstand verschillende grote supermarkten waar een groot aantal artikelen kunnen worden gekocht.

Foto’s van de camping
Douche gelegenheid:

Het sanitair blok wordt dagelijks om 11:00 uur schoongemaakt en regelmatig gecontroleerd. Er zijn vier toiletten en twee urinoirs. De wasgelegenheden zijn er zowel voor de dames als de heren en bestaan elk uit twee douches (warm water) en twee privé washokjes met warm en koud water. Er zijn ook drie extra wasbakken in zowel de gemeenschappelijke ruimte voor de dames als de heren. Aan een kant van de ruimte is een huishoudelijke wasruimte met vier wasbakken voor de vaat en vier wasbakken voor kleding. Hier is ook warm water beschikbaar. Vast aan het sanitair blok hebben we een ruimte uitgerust met een wasmachine en voor uw gemak een strijkplank en strijkijzer. Er is een ruimte voor minder validen voorzien van verhoogd toilet, een douche en een wasbak. In deze ruimte is ook een stoel aanwezig. De ruimte is toegankelijk via een cijferslot, het benodigde nummer is verkrijgbaar via de receptive.

Opslag caravan:

Wij kunnen voor u opslag voor de caravan regelen als u uw caravan niet de hele weg mee terug wilt nemen. U bent uiteraard niet verplicht om bij terugkomst weer bij ons te verblijven, alhoewel we teleurgesteld zullen zijn als u niet enige tijd bij ons doorbrengt. Desondanks dat zullen wij er altijd voor zorgen dat uw caravan klaar is om aan te koppelen of wij brengen de caravan, voordat u arriveert, naar het terrein en draaien de poten alvast uit om het begin van uw vakantie aangenaam mogelijk te maken.