Huurvoorwaarden

Reservering van de Stacaravan / plaats voor caravan zal door ons worden bevestigd na ontvangst van de volledig ingevulde en ondertekende huurovereenkomst (Contract) welke gepaard gaat met de juiste volledige aanbetaling. Het is aangeraden om contact met ons op te nemen, om de beschikbaarheid te controleren, voordat het contract wordt voltooid. Echter eerder overeengekomen voorlopige data worden alleen bevestigd na ontvangst van het contract samen met de juiste storting en kunnen in de tussentijd aan anderen worden verhuurd.

Betaling van het restant: het restant van de betaling voor het verblijf moet 4 weken voor aanvang van het verblijf zijn betaald. Bij verzuim van de betaling voor dit tijdstip wordt uw huurovereenkomst automatisch geannuleerd en de aanbetaling wordt door de camping behouden.

Opmerking: De betalingen zijn voor de onderdelen aangegeven in het contract. Het zal geen extra elementen  of supplementen bevatten welke tijdens uw verblijf bij ons worden afgenomen, bijvoorbeeld extra voertuigen, extra gasten, dieren, Wi-Fi, belastingen enz. Dit maakt deel uit van de definitieve afrekening aan het eind van uw verblijf.

Annulering: uw contract biedt u optioneel een annuleringsverzekering. Hiermee kunt u een restitutiebedrag verkrijgen  in geval van annulering. Indien de verzekering niet wordt meegenomen dan is een restitutie niet mogelijk (specifiek uitgesloten zijn: wijzigingen in uw geboekte datums, late aankomst of vroegtijdig vertrek, niet-betaling van het restant op de juiste tijd.)

 • 100% terugbetaling tot 4 weken voor datum van aankomst (minus verzekeringspremie)
 • 50% restitutie tussen 4 en 3 weken voor datum van aankomst (minus verzekeringspremie)
 • 25% restitutie tussen 3 en 2 weken voor datum van aankomst (minus verzekeringspremie)
 • 0% restitutie minder dan 2 weken voor datum van aankomst

Prijzen:

Prijzen zijn inclusief:

 • Huur van de stacaravan of staplaats zoals aangegeven in het contract en beschreven op de website
 • Water
 • Gas en elektriciteit (alleen stacaravans)
 • Gebruik van de faciliteiten, wasgelegenheden en toiletten zoals op de website aangegeven
 • Gebruik van het zwembad, tennisbaan. Midgetgolf en jeu-de-boules.
 • Parkeerruimte voor één voertuig per huurovereenkomst.

Prijzen zijn exclusief:

 • Verblijfsbelasting (Taxe de Sejour)
 • Annuleringsverzekering
 • Uitgaven voor extra personen/bezoekers, extra voertuigen, dieren, belastbare activiteiten aangeboden door de camping, speelautomaten
 • Vervoer en verblijfkosten
 • Lakens en kussenslopen en extra dekens. Een inventarislijst en de staat van onderhoud moet onmiddellijk na de eerste controle van de stacaravan door de klant worden ondertekend.

Vragen of problemen moeten, zo spoedig mogelijk na aankomst, worden gemeld aan de eigenaren of hun vertegenwoordigers. Na deze termijn wordt u verantwoordelijk gehouden in het geval van schade of ontbrekende items op het moment van uw vertrek.

Borg (alleen stacaravans)

Opmerking: Het is de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele problemen onmiddellijk te melden bij de eigenaren of hun vertegenwoordigers. Alle klachten betreffende de inventaris,  de conditie en/of de netheid van uw stacaravan moeten op de dag van aankomst worden gemeld.

In geval van vertraagde of latere aankomst vragen wij u ons onmiddellijk op de hoogte te brengen. Als u dit niet doet, hebben wij het recht om 24 uur na uw verwachte aankomst opnieuw te verhuren. In dit geval of het geval van niet komen wordt de klant belast voor de volledig gereserveerde periode volgens de datums in het contract.

 • Een borg van €450,00 wordt betaald bij aankomst. Deze wordt aan u teruggegeven bij uw vertrek, tenzij er schades zijn of zaken worden vermist van de inventarislijst. Verdwenen items of schade en aantasting wordt in rekening gebracht tegen vervangingswaarde.
 • Een schoonmaak voorschot van € 50,00 wordt betaald bij aankomst ter dekking van de noodzakelijke kosten van eindschoonmaak. Het gehuurde moet perfect schoon en rookvrij zijn als u vertrekt. De € 50,00 schoonmaakvoorschot wordt verbeurd verklaard als wij besluiten dat schoonmaken noodzakelijk is of als er een geur van rook in de stacaravan is.
 • Aantekening: Aparte cheques of contant geld voor bovenstaande bedragen of credit card gegevens worden geaccepteerd als borg.

Terugbetaling van de borg

De borg wordt of  aan u teruggegeven bij uw vertrek als wij voldoende mogelijkheid hebben gehad de stacaravan en inventaris te checken, of na uw vertrek als u ons voorziet van een geadresseerde envelop voorzien van postzegel, of in het geval van cheques kunnen zij worden vernietigd. Echter de camping zal alle onbetaalde bedragen, schade of schoonmaakkosten etc. in mindering brengen op de borg, wat in dit geval volledig bij de bank wordt geïnd of op de creditkaart gedebiteerd. Het restant wordt binnen 2 weken na datum einde verblijf geretourneerd. De beslissing van de camping is bindend. Houd er rekening mee dat inspecties alleen kunnen worden uitgevoerd als alle persoonlijke bezittingen zijn verwijderd uit de stacaravan en de vloer droog is om over te lopen. Houd er rekening mee dat in het hoogseizoen het moeilijk kan worden onmiddellijk inspecties uit te voeren wegens de hoge vraag tijdens piekuren.

Elke kampeerder moet voldoen aan de interne regels van de camping zoals hieronder aangegeven.

Algemene voorwaarden
 • Toegangsregels – Niemand mag de camping betreden, zich er vestigen of verblijven zonder toestemming van de eigenaren of hun vertegenwoordigers. Verblijf op de camping bevestigt dat u bereid bent de verplichtingen van deze voorwaarden van huur te accepteren en na te komen zoals hieronder getekend,
 • Politie formaliteiten – Eenieder, die tenminste een nacht op de camping verblijft, kan worden gevraagd hun identiteitspapieren te overleggen aan de eigenaren of hun vertegenwoordigers en indien nodig politie formaliteiten te verrichten.
 • Verblijf – Tenten, caravans en/of elke andere gerelateerde uitrusting moet worden geplaatst binnen de standplaats door de eigenaren of hun vertegenwoordigers aangegeven.
 • De receptie voorziet u van alle nuttige informatie betreffende de voorzieningen op de camping, mogelijkheden van verse leveringen, sportvoorzieningen, interessante bezienswaardigheden en nuttige adressen. Een klachtenformulier bestemd om de klachten door te geven staat ter beschikking van de kampeerders. Klachten worden alleen in behandeling genomen als zij zijn ondertekend, voorzien van datum en zo uitgebreid mogelijk in duidelijke bewoordingen zijn beschreven en recente gegevens bevatten.
 • Belastingen – Belastingen worden bij de receptie van de camping betaald. Het bedrag hangt af van het aantal personen en verbleven nachten op de camping. Kampeerders moeten de dag voordat zij vertrekken de receptie informeren. Als kampeerders de camping willen verlaten voor opening van de receptie (08:00 uur), zullen zij de belasting een dag eerder moeten betalen.
 • Geluid en Stilte – Kampeerders zijn verplicht het praten en elk geluid dat de buren kan storen, te voorkomen en alle muziek etc. na 22:00 uur uit te zetten. Sluit alstublieft de autodeuren rustig. Complete stilte tussen 22:30 uur en 07:30 uur is verplicht op en rond elke standplaats en mobile home.
 • Het terras is elke avond tot 23:00 uur open. De bar blijft na deze tijd elke avond open totdat de laatste klant vertrekt, naar goeddunken van de eigenaars of hun vertegenwoordigers. Tot twee dagen elke week, blijft het terras gedurende het hoogseizoen tot 24:00 uur open voor avondvertier.
 • Bezoekers – Na te zijn ingecheckt door de eigenaren of hun vertegenwoordigers is het bezoekers toegestaan de camping te betreden onder de kampeerdersverantwoordelijkheid. Auto’s van bezoekers zijn niet toegestaan op de camping, maar moeten worden achtergelaten op de autoparkeerplaats bij de ingang van de camping of zij worden belast met de autotoeslag. Bezoekers hebben geen toegang tot het zwembad.
 • Verkeer en parkeren – Binnen de camping is de snelheid gelimiteerd tot 10 km/uur en er is geen verkeer toegestaan tussen 22:30 uur en 07:30 uur. Alleen kampeerders die op de camping verblijven is het toegestaan de camping op te rijden. Houd u er alstublieft rekening mee dat elk vroege of late aankomst/vertrek alleen mogelijk is door te parkeren op de parkeerplaats voor de camping omdat de campingweg wordt afgesloten. Alleen in geval van noodzaak kunnen de kettingen worden verwijderd door rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaren in hun Mobile Home.
 • De camping schoon en netjes houden – Iedereen moet de netheid en de hygiëne van de camping respecteren. Gooi geenvuil water op de grond of in de dakgoten. Caravan eigenaren moeten hun afvalwater weggooien in het douche-blok. Huishoudelijk afval, alle soorten kladjes en papier moet in de daarvoor bestemde afvalbakken worden gestopt. Iedereen zal elke actie voorkomen welke afbreuk doet aan de netheid, hygiëne en het karakter van de camping, evenals de diensten en het sanitair. Kleren of de vaat wassen buiten de daarvoor bestemde plaatsen is ten strengste verboden. Indien noodzakelijk kunnen kleine hoeveelheden kleren worden gedroogd rondom de standplaats / mobile home, maar mag geen last veroorzaken aan de buren of er onordelijk uitzien. Ben voorzichtig met bomen, planten en bloemen. Onder geen enkele omstandigheden mogen de wijngaarden rondom de camping worden verstoord. Het is kampeerders niet toegestaan spijkers in bomen te slaan, takken af te knippen of wat dan ook te planten. Breng niet zelfstandig markeringen aan op de standplaats en graaf niet in de grond. Alle schade toegebracht aan planten, heggen, camping of voorzieningen wordt betaald door de veroorzaker. De standplaats gebruikt tijdens het verblijf wordt in die staat gehouden zoals de kampeerder het heeft aangetroffen toen hij arriveerde. Honden en andere huisdieren zijn alleen toegestaan als zij aan de lijn worden gehouden. Zij mogen niet alleen worden gelaten op de camping, zelfs als zij zijn opgesloten. Alle rommel gemaakt door de dieren moet worden opgeruimd door de eigenaren van de huisdieren of er worden kosten in rekening gebracht.
Zwembad regels
 • Hygiëne: Hygiëne in het zwembad is van groot belang. Om dit te kunnen waarborgen mag er geen eten, ijsjes of drinken, anders dan water in plastic flesjes, worden meegenomen in de omgeving van het zwembad. Roken en kauwgom is eveneens verboden. Hiervoor zijn tafels en stoelen buiten het zwembad beschikbaar.
 • Infecties: Het is verboden het zwembad te betreden met lichamelijke verwondingen of infecties. Dit kan het water besmetten.
 • Zwemkleding: Alleen zwempakken speciaal bestemd om te zwemmen worden toegestaan in het water. Alle kleding of kleren gedragen op de camping zijn in het water verboden. Dit is inclusief alle lange broeken, broeken met zakken en speciaal Bermuda’s. Speciale zwembroeken – minder dan 30 centimeter in lengte, zonder zakken zijn het enige soort zwembroeken welke zijn toegestaan. Strakke of goed passende zwembroeken hebben de voorkeur (“Speedo’s”)
 • Veiligheid: Houd u aan alle regels met betrekking tot lopen, duiken en balspellen opgehangen bij de ingang van het zwembad. Sommige opblaasbare en zachte balspelen kunnen soms worden gebruikt in het water, alleen als het niet druk is in het zwembad en het geen hinder geeft aan anderen in de omgeving of in het zwembad. Dit ter beoordeling van de eigenaren. Voetbal is te allen tijde verboden. Ben voorzichtig met de parasols omdat zij in de wind kunnen wegwaaien en anderen verwonden. Daarom zorg er voor dat zij tijdens winderige omstandigheden ingeklapt zijn en tijdens het vertrek worden meegenomen naar de ingang.
 • Water is een kostbaar goed en mag niet worden verspild.  Zorg er voor dat kinderen die in het smalle stroompje tussen de twee zwembaden spelen het water niet blokkeren en daardoor het omliggende terras overstroomt. Ook buitensporige spatten dat zorgt voor overstroming van het omliggende terras is verboden. Het kinderzwembad is speciaal voor hen onder de leeftijd van 8 jaar; de eigenaren kunnen dit naar eigen inzicht regelen.

Het niet opvolgen van deze instructies zal leiden tot uitzetting uit het zwembad

 • Roken: Roken is in de mobile homes en de bar verboden. Asbakken zijn alleen beschikbaar op het terras van de mobile homes en het terras buiten de bar. Respecteer alstublieft andere kampeerders die niet willen roken. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond rondom de camping. Dit is brandgevaarlijk. Gebruik alstublieft de daarvoor bestemde asbakken.
 • Veiligheid – Vuur. Open vuur (hout, houtskool etc.) is verboden gedurende juli en augustus en op andere tijden aangegeven door de eigenaren of hun vertegenwoordigers. Kachels moeten in goede staat zijn en mogen niet worden gebruikt tijdens brandgevaarlijke situaties. In geval van brand informeert u onmiddellijk de campingeigenaar. Brandblussers staan tot ieders beschikking. Een EHBO kit is beschikbaar bij de receptie in de bar.
 • Veiligheid – Diefstal. Eigenaren of hun vertegenwoordigers nemen geen verantwoordelijkheid voor de eigendommen van klanten of bezoekers. Kampeerders blijven verantwoordelijk voor hun eigendommen en moeten de eigenaren of hun vertegenwoordigers verdachte problemen laten weten.
 • Spellen – Gewelddadige of luidruchtige spellen zijn niet toegestaan in het zwembad of rondom de standplaatsen of dicht bij de campingfaciliteiten. Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen. Verloren of beschadigde uitrusting worden tegen vervangingswaarde in rekening gebracht.
 • Leegstaande tenten en caravans – Deze kunnen alleen op de camping worden achtergelaten na toestemming van de eigenaren of hun vertegenwoordigers en op de standplaats zoals aangegeven.
 • Informatie – Deze huurvoorwaarden maken deel uit van het contract van de camping en zijn geplaatst op het informatiebord op de camping. Zijn kunnen op verzoek aan elke klant worden toegezonden of worden bekeken op de webpagina’s van de camping.
 • Inbreuk op deze huurvoorwaarden – Als een kampeerder het verblijf van andere kampeerders verstoort of deze huurvoorwaarden niet respecteert, zullen de eigenaren of hun vertegenwoordigers mondeling of indien noodzakelijk schriftelijk een aanmaning geven om de problemen te stoppen. In het geval van serieuze of herhaaldelijke inbreuk op deze huurvoorwaarden en na officiële aanmaning gegeven door de eigenaren of hun vertegenwoordigers, hebben zij het recht het contract te annuleren en de kampeerder van de camping te verwijderen. In dit geval kan er geen teruggave worden gegeven. In het geval van strafrechtelijke inbreuk zal de eigenaar de politie bellen.